Tuesday, April 17, 2012

Балотели бара психијатриска помош


Проблематичниот фудбалер на Манчестер Сити, Марио Балотели одлучил да побара 
психијатриска помош за да го смири својот темперамент и и максимално да се посвети на
фудбалската игра,пренесуваат англиските медиуми.Според зборовите на еден од неговите 
пријатели.Италијанецот кој моментално е под суспензија поради црвенио картон сфатил 
дека тоа е единствениот начин за да ја спаси кариерата.Марио го прифати фактот не може да го контролира своето однесување.Неговата голема е да остане во Сити и свесен е дека мора под итно да се смири. Прифати и стучна помош за да избистри главата,изјави неговио пријател.Марио дојде во Сити од Интер во 2010 година.Оваа сезона одигра 31 и даде 17 голови,но остана запомтен по неколкуте инциденти на теренот и вон него.Тренерот Манчини го изгубитрпението и се зборува дека размислува на лето да го продаде.

No comments:

Post a Comment